• White Instagram Icon
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle

press to zoom

press to zoom
Els & Verona de Waal Slowrun
Els & Verona de Waal Slowrun

press to zoom

press to zoom
1/5

Els Wolters

Vroeger had ik een briefje in m'n schooltas voor als we moesten hardlopen tijdens het gymen, daarop stond 'Els hoeft niet te rennen want ze is ongesteld'. Ik vond hardlopen verschrikkelijk, was er ook echt niet goed in.

In het jaar dat Michael Jackson stierf, 2009, zat de wereld achter de tv en ik, rende door het Mastbos in Breda. In de stromende regen...met gloednieuwe witte gympen aan door de modder, een goede vriendin had me aan het rennen gekregen, de wonderen waren de wereld nog niet uit. 

 

Ik ben blijven rennen, het eerste jaar met de Singelloop van Breda als stok de deur, de jaren erna als een van de doelen om lekker voor te rennen.

Het levert me zoveel op! Veerkracht in mijn hoofd, ook in moeilijkere tijden waarin het mentaal lastig kan zijn, geeft lopen me de positieve flow & energie om beter met zaken om te gaan en zorgt ervoor dat ik niet in een neerwaartse spiraal terecht kom. Mijn energie, mijn benen, ik voel in alles de kracht om de dag in te gaan. Ga ik s'ochtends chagrijnig de deur uit? Na het hardlopen, begin ik opnieuw en kan ik heel de wereld aan. Zeker nu, in deze tijd, is rennen een uitkomst.

Nadat ik moeder werd, werkte heel veel zaken voor mij in het zakelijke leven niet meer. Ik ben een tijd lang op zoek geweest naar iets wat past bij hoe ik nu ben.

Zo ben ik Verona de Waal's pad opgelopen bij Slowrun en daar gingen en alle lichten weer aan, lopen is geweldig! SlowrunBreda is echt prachtig om samen in te zijn, tijd te nemen voor jezelf en voor je lichaam.

 

Bewustzijn, bewust worden, lekker lopen, yoga, ademhaling en voelen. 

Elke keer weer een feest, fijne gesprekken maar ook keihard lachen en buiten spelen! Weer of geen weer,

we gaan en we zijn er voor en met elkaar maar ook vooral dat uur voor jezelf. Gun je zelf een heerlijk gezond kado!​

Doe jij mee? Ik zie je snel!

SlowRunBreda

Heb je vragen? Bel me gerust 06 45 8664 59

Jouw tijd, jouw tempo.